Preview Mode Links will not work in preview mode

Jan 29, 2023

Vad innebär metoden Threat hunting, vem kan göra det och vilka fallgropar ska man akta sig för?

Threat hunting är riktigt detektivarbete som triggar av ett nytt hot, ett nytt sätt att attackera, ny teknik eller att någon anar att någon obehörig är inne i nätverket. Utifrån den hypotesen påböras Threat...


Jan 22, 2023

Konferensen IT Security Insights 2023 går av stapeln 29e mars och det är ett brett utbud av talare, utställningar, rundabordssamtal och diskussioner. 

Hur ska man hantera säkerhet i 5G-nätet? Hur ska man rent konkret få med ledningen på säkerhetståget? Hur ska personen som arbetar med regulatoriska krav och...


Jan 15, 2023

ChatGPT släpptes i slutet av 2022 och blev oerhört populärt. AI-roboten kan skapa musik, skriva texter, föra konversationer och en hel del annat.

Hackarna började också nyttkja denna och det tog inte lång tid innan säkerhetsföretag upptcäkte nya skadliga koder utvecklat av just ChatGPT.

Mattias och Erik...


Jan 8, 2023

IT-säkerhetspodden tillsammans med Peter Kongstad sätter pulsen på kryptovärlden under 2022. Några skanadaler med kraschande börsar och lurendrejare har varit inblandade där bland annat kändisar såsom Kin Kardashian har utnyttjats.

I en minst sagt skakig värld med krig i europa, elkris, stigande matpriser och...