Preview Mode Links will not work in preview mode

Nov 26, 2023

Många mindre företag har utmaningar när det kommer till insikt eller resurser för att hantera information och IT-säkerhet. Och behöver du stöd, kunskap och insikt inom detta skulle du lyssnat på Matti och Robert under en FOKUS-kväll hos Sig Security.

 

I det här poddavsnittet redan Matti Olofsson och Robert...


Nov 19, 2023

Nyligen rapporterade Microsoft Threat Intelligence om falska jobbannonser på Linkedin. Bedragarna kunde spåras till Nordkorea och den ökända hackergruppen Lazarus. Mee sin nya undergrupp Sapphire Sleet och rekryteringsplattform lurade bedrog de jobbsökande på ett helt nytt sätt.

Erik Zalitis och Mattias...


Nov 12, 2023

Microsoft 365 Copilot är ett AI-baserat verktyg kopplat till Microsoft 365. Givetvis baserat på generativ AI och givetvis analyserar den allt arbete du gör. Det har testats hos hundratals kunder men förväntas komma första halvåret 2024 till Sverige.

 

Vad finns för risker? Hur ska ditt företag förbereda...


Nov 5, 2023

Under en FOKUS-kväll hos Sig Security stod Jan-Olov Andersson, eller JOA, på scen tillsammans med Philip Källander. De båda har grundat säkerhetsföretaget PocketSafe.

 

Många mindre företag har utmaningar när det kommer till insikt eller resurser för att hantera information och IT-säkerhet.  På vilket...